Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Papenburg (1970) en ik ben een levensgenieter met levenservaring in leuk en niet-leuk.

Ik heb een grote interesse in ons mens-zijn, in de werking van het menselijk organisme, hoe we de wereld waarnemen en in de werkelijkheid achter de werkelijkheid. Vanuit deze interesse heb ik me via verschillende wegen verdiept in o.a. de werking van de geest, het zenuwstelsel en in wegen om tot ontspannen aanwezigheid te komen.

Naast een actieve voorkeur voor autodidact leren ben ik opgeleid tot o.a. Ademwerk practitioner -en coach, Focusing, docent maatschappijleer en agogisch werker.

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door een zijns -en inzicht gerichte benadering, afstemming, betrokkenheid, aardse nuchterheid, aanvoelen, een stevige gronding en door (energetische) helderheid en doorzien.

Voor jou:

Het aanbod is geschikt voor mensen die via de innerlijke weg, vanuit openheid en eigen verantwoordelijkheid persoonlijke belemmeringen en levensvragen willen benaderen.

Het leven beweegt in cycli waarbij er een natuurlijke afwisseling is in beweging, stilstand en rust. Hierin veranderen vormen, denkbeelden, percepties, ze kunnen spontaan uit elkaar vallen of even stilstaan om daarna in een nieuwe vorm weer verder te bewegen. Het kan prettig zijn om ondersteuning te ontvangen als je tijdelijk vast loopt in jouw cycli. Hierbij heb ik vertrouwen in een vriendelijke, zachte doch doorstastende benadering.

Ontspanning is onze natuurlijke aanwezigheid, daarin ligt al het weten besloten en kan het leven vrijuit stromen. Ik heb er vertrouwen in dat we allemaal de mogelijkheid hebben om ons leven in ontspannen aanwezigheid te leven met wat er ook voorbij komt.

Wees welkom, ik werk graag met je samen.