Over Mirjam

Over mij:

Mijn naam is Mirjam Papenburg (1970) en ik ben een levensgenieter met levenservaring in leuk en niet-leuk.

Ik heb een grote interesse in ons mens-zijn, in de werking van het menselijk organisme, hoe we de wereld waarnemen en in de werkelijkheid achter de werkelijkheid. Vanuit deze interesse heb ik me via verschillende wegen verdiept in o.a. de werking van de geest, het zenuwstelsel en in wegen om tot ontspannen aanwezigheid te komen.

Naast een actieve voorkeur voor autodidact leren ben ik opgeleid tot o.a. Ademwerk practitioner -en coach, Focusing, docent maatschappijleer en agogisch werker.

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door een zijns -en inzicht gerichte benadering, afstemming, betrokkenheid, aardse nuchterheid, aanvoelen, een stevige gronding en door (energetische) helderheid en doorzien.

Voor jou:

Ontspanning en stilte is onze natuurlijke aanwezigheid. Hierin ligt al het weten besloten en kan het leven vrijuit stromen. Ik heb er vertrouwen in dat we allemaal de mogelijkheid hebben om ons leven in ontspannen aanwezigheid te leven met wat er ook voorbij komt.

Wellicht ken je, net als ikzelf, momenten dat je je afvraagt; “Wat brengt ontspanning in dit vraagstuk, in dit (innerlijk) conflict? Hoe kan ik hier mee zijn?” Dan kan het behulpzaam zijn om er via ademwerk en focusing er doorheen te bewegen en te onderzoeken waar het euvel ligt. Zodat je er ontspannen en vrij verder in en mee kan bewegen.

Het aanbod Ademwerk & Focusing binnen mijn praktijk is geschikt voor je als je via de innerlijke weg, vanuit open onderzoek en eigen verantwoordelijkheid belemmeringen en levensvragen wilt benaderen.

Wat is jouw grootste verlangen?
Wees welkom, ik werk graag met je samen.